Sunweb in Utrecht

Van Sunweb kwam de wens om een 360 graden beleving te creëren voor de vakantiebeurs. Belangrijk was dat gasten zich konden laten onderdompelen zonder dat ze een VR-bril op hoefden te zetten.

Ook moest de Sunweb Experience zelfstandig kunnen draaien, aldus zonder actieve bediening. Vanuit de expertise van het Duurzame Stand team hebben we een kubus bedacht van 5 bij 5 meter en 2,5 meter hoog. De buitenkant als eyecatcher volledig te bedrukken en hiermee mensen naar binnen te lokken.

Eenmaal binnen in de Duurzame Stand liepen de gasten bijna letterlijk het strand op waar een verlichte knop hun aandacht trok. Zodra de bezoekers op de verlichte knop drukten werden ze overweldigd met sfeervolle muziek en beelden van tropische bestemmingen die rondom geprojecteerd werden. Gasten bevonden zich direct in Griekenland, Turkije of Egypte.

Het duurzame karakter van deze stand kwam naar voren in de herbruikbare aluminium frames en door de volledige PVC vrije doeken die met loodvrije inkt zijn bedrukt.

TEKENWERK SUNWEB STAND

Other portfolio

See our other portfolio

BonoTraffics in Hardenberg

Duurzame stands

BonoTraffics in Houten

Duurzame stands